Ahir diumenge es va disputar la 1a ronda de play-off, on ja tenim nous equips recent pujats a Segona B, altres que no han passat la ronda i estaran a la mateixa divisió i ja s’ha fet oficial els quatre descensos de la Lliga Adelante.

De Segona Divisió, després de que el Mirandés guanyes i s’assegurés la permanència implica que Murcia, Huesca i Racing hagin baixat, també el Xerez que ho va fer fa unes jornades. I tornen a la divisió de plata, l’Alavés i el Tenerife.

L’Hospi i el Jaén, que van perdre a la ronda de campions tindran una repesca i estaran a la següent ronda, on també hi haurà el Lleida que li pot tocar a un dels dos equips mencionats. No van poder passar de ronda, Alcoyano, Lucena, Llevant B, Cartagena, Albacete i Leganés on la temporada que ve militaran a la mateixa categoria.

Al Play-off de Tercera, tots els catalans van perdre la seva ronda, Manlleu, Europa i Cornellà, ja no tenen opcions de pujar, l’Olot al quedar líder i perdre la seva eliminatòria, anirà a la repesca, on esperem que pugui pujar. Son nous equips de Segona Divisió B, Las Palmas Atlético, Algeciras, Elche Ilicitano, La Hoya, Toledo, Puerta Bonita, Sariñena, Burgos i Ferrol.

Per tant el mapa de la segona B, ja té nous equips i queda així: