Seguim la ruta, després de vèncer 2-1 al Lleida, tot s’ha de dir, que al final em patit massa, ja que els de la Terraferma han estat a punt de fer 2 gols en cosa de 1’ en el descompte, però el Reus amb el marcador a favor sap jugar bé i tindre el control del joc.

El Lleida ha tingut el domini del joc, primer ho intentaria Saife, però la pilota surt fora, després Imaz, però que se’n fa fora a prop de l’escaire, el Reus s’aniria apropant i en el 30’ arribaria la fortuna un xut creuat de Dani Argilaga, després ho intentaria Alex, però un defensor desviaria a corner.

Ja en la segona part, Masqué intentaria fer el 2on però la pilota aniria una miqueta alta, ja al 60’ una pilota perduda per Genis, on Dani altre cop faria el 2-0 i gairebé sentenciada la eliminatòria, després de diversos canvis, arribaria el gol de Colorado al 92’ poc després una altre bona ocasió del Lleida però Damià desviaria a corner i ja s’acabaria el partit.

Si el sorteig és per proximitat, el més segur que veiem un Reus – Nàstic en la Copa Catalunya, encara que també podria ser per sorteig i ves a saber on s’ha d’anar o qui ens visita.

En el Municipal de Reus hi havia uns 600 espectadors.

Gols:
1-0 min. 30 Dani
2-0 min. 60 Dani
2-1 min. 92 Colorado