D'anar a Reus, a intentar assegurar-se el play-off la temporada passada a anar a Reus per guanyar i intentar sortir de les posicions de descens. Com canvia un equip d'un any a un altre, aquests canvis notables es noten sobretot en els filials. Així és com arriba el Llevant, en posicions de descens i intentar sucar per sortir d'aquests llocs on ningú vol estar.

El Llevant B, va perdre la setmana passada contra el Nàstic a casa per 1-2, al 1' va marcar el filial granota, però a la segona part, el Nàstic és va veure beneficiat amb dos penals en dos minuts, el primer el va fallar però després Lago faria l'empat i ja més tard Xisco va remuntar l'encontre. El filial no podrà contar amb Fonte, ex del Reus, que està sancionat per acumulació de targetes. El que si que jugarà, serà Traver, on la temporada passada va jugar amb el Reus.

Per part del Reus, va perdre la setmana passada al camp del Llagostera per 3-1, no podrà contar amb Jorge que està lesionat. Té per uns dos mesos.

En el partit d'anada, el Reus va guanyar per 1-2, amb un golàs de xilena de Ramón Folch, el millor gol de la 1a volta. L'últim partit jugat a Reus entre els dos equips va ser la temporada passada on va guanyar el Llevant per 2-3.