El Llevant B, diu gairebé adéu a la categoria, esta a 5p. del playout a falta de 6. Molt complicat. A part de la derrota, un dels aficionats granotes que s'han desplaçat a Reus, a part de la festa que portava a dins, s'ha marejat i al caure s'ha facturat el genoll, ha estat atès pels sanitaris de Creu Roja i els del SEM han tingut que anar, per emportar-se'l a l'hospital.

El primer en avisar era el Reus, al 1' mitjançant Guedes, però el porter ha aturat la pilota, al 7' després d'una gran aturada d'Edgar al xut de Higon, el rebot ha anat per Fonte, que ha marcat, però estava en fora de joc. Altre cop Guedes ho tornava intentar al 24' però el porter granota blocava la pilota. L'ocasió més clara pel Llevant ha estat un xut de Jero al pal.

Passada l'hora de partit, una gran passada de Guedes a Colorado on aquest ha xutat creuat i ha fet el primer gol. Els valencians no han baixat els braços i volien guanyar el partit per no enfonsar-se en la taula. El Reus volia ampliar distancies i aquest cop era Folch qui enviava la pilota al pal, Andy ha tingut dos ocasions clares per fer l'empat, primer al 80' on la pilota ha sortit llepant al pal i al 84' Edgar ha aturat amb els peus.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 600 espectadors on uns 20 eren de Reus.

Gols:
1-0 min. 63 Colorado