Anar a camps grans, on la gent ànima fins el final, on l'equip local, juga a un futbol que enamora, però que el teu (meu) equip també faci un joc, d'aquell que se't cau la baba, saps que no decebrà, així ha sigut, patint, perquè en qualsevol moment, l'equip contrari es planta a la porteria i "tierra tragame".

Al final del partit, parlant amb els olotins, i mirant el twitter, comenten que el Reus es el millor equip que han vist, veuran de molts colors, i segur que de millors. No son els primers en dir-ho, estar 8 jornades sense perdre i a 2b, sense ser un Nàstic ni un Alcoyano, que des de que van acabar els play-off son candidats a quedar líders, son números d'equip gran, molt gran.
La primera part, que acabat amb empat a 1, primer s'ha avançat el Reus, amb un control de Negredo, que li passa a Agudo, que aquest li fa una mini vaselina al porter i fa el primer, això sí, el Reus ha seguit, però sense massa perill. A la mitja hora, després de dos refusos d'Angel, de molt de mèrit, Carlos a la tercera ha fet l'empat.

Al segon temps, com al primer, el Reus es tornava a marcar, aquest cop era Negredo, després d'un embolic a l'àrea, una pilota bombejada, que fa pujar el 1-2 al marcador. Després una gran contra entre Colorado, que troba molt bé a Cuellar, que fa la passada de la mort a Alex i fa pujar el 1-3. També hagut polèmica, unes possibles mans del Reus, que finalment l'àrbitre ha xiulat córner, però una jugada per banda esquerra, Uri Santos rematava de cap, per retallar distancies.

Els roig-i-negres, que no s'han rendit, sobretot Alex, que ha tingut dos ocasions clares, fins i tot una topat al travesser, i ja a l'últim minut de l'afegit, una falta propera a l'àrea, que xuta David López, que per cert ha entrat a la convocatòria per una lesió de Reverter a l'escalfament, a la falta havia pujat Fornés, el porter, però la pilota per sort a marxat fora.

Al Municipal d'Olot han assistit 1512 persones, del qual unes 50 eren de Reus.