El que passa a un derbi es tindria que quedar al camp, no fa falta continuar la batalla fora el camp. Quatre aficionats del Nàstic, quan marxava l'autocar del Reus, han començat a llençar-li pedres i agredint alguns aficionats reusencs... I per part reusenca, s'ha de tenir respecte als jugadors rivals, on a la crònica de tarragonaràdio, fiquen que els aficionats reusencs han fet crits racistes a Lago Junior i Jean Luc.

Des de la distancia, estava seguint el derbi, beneïdes tecnologies, i poc abans de les 17h començava el partit, i abans de la mitja hora de partit, a la sortida d'un córner, Pablo Marí, amb la cuixa feia el primer gol, per sort que se'l feia a la porteria de Reina, a partir d' allí, el Reus s'ha refredat una mica i el Nàstic, buscava l'empat, la més clara un xut de Giner, que ha anat a la creueta, el descans tenia que arribar quan abans millor.

A la segona part, no ha començat com haguéssim volgut, als primers 5' una rematada des de la frontal, David Sanchez empatava el matx, al 72' un altre David, en aquest cas Querol, ex del Reus, intentava col·locar la pilota, però Socias desviava la pilota i Angel per desgràcia l'introduïa a dins i era el 2-1.

Els reusencs no s'han abaixat a baix, i al descompte, que s'han acabat jugant 7' Alex López feia el 2-2 i ja es donava gairebé per tancat, però sobrepassant el temps reglamentari, l'àrbitre xiulava  retenció de pilota per part d'Angel Blasco, però per sort la pilota no ha entrat dins. Finalment s'ha empatat, podem estar contents de puntuar al camp d'un equip, que segurament estarà a dalt a final de temporada.

Al Nou estadi han assistit 3152 espectadors, del qual uns 50 eren de Reus, a part de la forta pluja que ha caigut, el partit també era televisat per Esport 3.