Foto: Gerard Reyes (cfreusdeportiu)
 
Tres jornades de campionat, els dos primers partits, molt complicats, es va intentar donar el millor joc possible. Contra el Prat, un  partit especial per l'afició i alguns jugadors, per un record a Pitae, que encarà segueix present. Avui a debutat a Segona B la mascota Plim, el primer cop que va sortir, el Reus estava a 3a, però sol va estar en alguns partits i ja no va aparèixer més fins a dia d'avui.


La primera part, arribades del Prat a l'àrea del Reus, encarà que el Reus portava el control del partit, les dos millors ocasions han arribat després de la mitja hora de partit, un xut llunyà de Borja que surt fora i després un xut creuat d'Alex que surt llepant el pal. Amb el doble donut al marcador, l'àrbitre navarrès indicava el camí als vestidors.

Faltaven 45 minuts per poder aconseguir la primera victòria de la temporada, però Fran Bea, als 5 minuts de la represa des de els 40 metres, com el gol de Molo de la setmana passada, sorprenia a Angel i feia el primer de la tarda. El Reus ho ha intentat però no seria fins el 73, una rematada de Negredo que passava per Ricarte i ell es feia el gol en pròpia i l'empat. 

El Prat aprofitant l'estratègia i que els jugadors reusencs no s'esperaven, que d'una falta, no molt propera a l'àrea, però si per poder centrar o xutar directament, Fran Bea, serià el llançador, li passava en curt a Kante, que ell tot sol,  feia un xut creuat i marcava per ampliar el resultat. Això passava a 10 minuts pel temps reglamentari.

S'ha anat intentant, al descompte que finalment n'han jugat 7 més, en un principi havien afegit 4 minuts, però el porter Toni Teixeira, ha sentit alguna molèstia, després s'han afegit dos minuts més, on el Reus ha buscat l'empat, però no ha sigut possible.

A l'estadi Municipal de Reus han assistit 900 espectadors.

Gols:

0-1 min. 50 Fran Bea
1-1 min. 73 Ricarte (p.p)
1-2 min. 81 Kante