La temporada passada, vam veure com l'Hospi quedava líder, però va tindre que jugar la repesca, i va arribar a la 3a eliminatòria, però l'Eibar el va derrotar per un global de 4-0.
L'Hospi, que es troba en la 14a posició, però té 4 punts, els mateixos que el Reus. L'únic partit que ha "guanyat" va ser contra el Valéncia Mestalla, però va ser degut a una alineació indeguda. El resultat a Paterna va ser de 2-2. Va empatar contra el Badalona a 1 i ha perdut, a casa 0-1 contra l'Alcoia, mentre a domicili, els dos partits els ha perdut per 2-1, Olot i Nàstic respectivament.

La passada jornada, va visitar el Nou Estadi, on va perdre per 2-1, i les coses començaven bé pels riberencs, Craviotto li aturava un penal a Marcos i David Haro a la mitja hora de partit feia el 0-1. Però a la segona part, Marcos es va desfer del penal i va fer l'empat i sobre el xiulet final, Verdú, llença una falta on la toca un jugador del Hospi i l'envia a dins, i el Nàstic es va emportar els 3 punts.

Per part del Reus, que va guanyar, per fi, el seu primer partit en lliga, gràcies a un penal llençat per Agudo. Si es guanya, es sortirà de la zona de la zona de descens, i donaria un altre color al conjunt roig-i-negre. Per aquest partit, Cuellar, segurament debutarà en lliga, després d'unes molèsties, Borja, després de la sanció podrà jugar, mentre Quesada i Negredo seran dubte i Asier, que està de baixa.

Els procedents, sobretot a Segona B, no son molt bons, els quatre partits, els quatre s'han perdut. El que més mal va fer, va ser el de la temporada passada, on el Reus va caure 4-0, amb hat-trick de Cirio, ara al Adeile United.

El partit es diputarà a l'Estadi de futbol de l'Hospitalet, el diumenge a les 19h i es podrà seguir per OnaSPS i Twitter del Reus