Davant dels reusencs, si les setmanes anteriors comentava que al Reus li faltava alguna cosa per acabar de rutllar bé, el dimecres a la presentació, es va presenciar un gran partit, control de la pilota, toc i sobretot gols. Tot s'ha de dir, que el rival es de Tercera Divisió.

Només començar David Agudo, que m'està encantant aquesta pretemporada, esperem que durant la temporada també segueixi així, li feia una vaselina a Hugo i aprofitava per marcar el primer, no podia començar millor. Masqué que va tindre dos o tres ocasions clares de gol, no va aconseguir marcar. I amb el control del partit i el resultat favorable, s'arribava al descans.

Durant la segona part, més del mateix, només començar marcava Marqués, després de canviar a gairebé tota la plantilla, el mateix Marqués marcava des de els onze metres i ja al 89' Álex acabava d'arrodonir la nit amb el 4-0 final.

La pròxima cita serà al camp del Vilanova, aquest divendres a les 20:30h i ja serà l'última prova per començar la temporada, el diumenge 25 a casa contra l'Huracán.

Al Municipal de Reus han assistit unes 700 persones. El partit era d'entrada gratuïta.

A la zona del lateral hi havia una pancarta donant les gràcies a Sangrà i a Edu Vives.