Després de varis anys, mantenint el mateix bloc, aquesta temporada es totalment diferent, començant per l'entrenador i acabant per la davantera, s'ha reforçat molt més i també s'ha guanyat amb altura. Encarà que també les coses no s'han fet del tot bé...

El dia 15 de juny, començaven els entrenaments, una nova plantilla i amb jugadors a prova, del qual tan sols s'ha quedat David Cuellar, sí, aquell que ha jugat a 1a amb l'Alhletic de Bilbao i el Nàstic. A la següent setmana es marxava a Rialp i es disputaria el primer partit amistós, un combinat de la selecció A i B d'Andorra. 

A la tornada, s'ha jugat cada cap de setmana, contra la Pobla, Torredembarra, Reddis i Vilanova, també es va disputar el partit de Copa Catalunya, que es va caure eliminat, per un gol al descompte que forçava la tanda dels penals i allí es va donar per acabada la presencia del Reus a la copa i també la presentació, que va ser a casa, sens dubte em quedo amb aquest partit.



Els golejadors; amb dos gols: Socias, Agudo, Negredo, Marqués i amb un gol; Cuellar, Asier, Ferran, Alex i Quesada.

Ja es dona la pretemporada per acabada i el pròxim diumenge 25 d'agost, comença un altre cop la lliga, esperem que vagi tot perfecte, que patim el menys possible, que el primer partit, es contra un rival dur, l'Huracán de Manises.