Si el Diumenge passat hagués finalitzat la temporada, el nostre equip estaria en llocs de play-off, a 3ª estàvem acostumats, però ara en 2ªB, era un fet anecdòtic, les primeres jornades encara pots pensar d’acord estem a dalt però es estrany.

Això significa, viatjar més enllà, com antigament li diríem la Corona d’ Aragó, visitar grans equips, com filials, equips que temps enrere han estat a 1ª Divisió o dels que han estat a prop de jugar-hi a la màxima categoria.

La promoció juguen els líders, i els dos vencedors pugen directament més amunt (una sola eliminatòria) i els que perden van a la repesca, els segons juguen contra els quarts, aquí qui perd queda eliminat, com a màxim juguen 3 eliminatòries, i els tercers entre un altre tercer d’un altre grup i a un 2on no li pot tocar el 4rt del seu mateix grup.

Doncs com el Reus de moment va quart, els que poden ser rivals poden ser: CD Lugo, SD Ponferradina o un vell conegut com el Betis B.



CD Lugo: L’any passat van fer play-off, van perdre la primera eliminatòria i després li va faltar poc per pujar, però va perdre contra l’Alcoia, el camp es semblant al del Reus, amb quasi 5000 seients i la gespa natural.







SD Ponferradina: Va perdre la categoria, quedant penúltim, després d’un ascens fa dos anys als penals, el camp es més gran i en la Copa del Rei contra el Real Madrid, doncs van ficar grades supletories.




Betis B: Potser el que més ens sona, ja ens vam enfrontar a 3ª amb un altre tipus de mecanisme de play-off, un gol a l’hora de partit va fer que el Reus es quedes a 3ª, jugava Castillejo ara entrenant al conjunt roig i negre. L’any passat en els play-off de descens van poguer guanyar al Benidorm (ara “desaparegut”) i quedar-se una temporada més.




El Municipal a rebassarEl 2-0