I que no sigui la ultima i que hi hagi moltes més! Ja fa dos temporades, que vaig deixar de comentar els partits, però vaig seguint anant al camp, com ja fa més de 10 anys!

Aquest any, ens hem dedicat a gaudir del futbol i perquè no en algunes ciutats em fet turisme. Tot va començar després de saber el calendari, i sobretot l’horari del partit, tocava començar a ses illes un dissabte a les 19h, però vam decidir anar un divendres per la tarda, justament amb l’avió que agafaven els jugadors. Uns vam arribar el divendres i altres el mateix dia de partit, ens vam ajuntar en un bar de Palma, on si feien quelcom semblant a patates braves, i no les que vam menjar a Elda feia 3 mesos enrere. El partit no va poder anar millor, una victòria al 89’ obra de Benito, un golàs! Després tocava celebrar-ho amb unes birres pels carrerons de Palma. Ja diumenge, tocava fer d’alemany per l’illa que a la nit tocava tornar a l’aeroport, que a les 7 sortia l’avió cap Barcelona.

Alguns dels que vam estar a Mallorca

Fins a l’octubre no tornàvem d’ ontour, aquest cop va ser a Girona, on vam patir la 1a derrota de la temporada. Massa bonic era tot, però quina gran rebuda, que allà era el dia del soci, i “donaven” botifarra i birra. Dos setmanes després tocava Murcia, vam anar amb cotxe, després d’aquell desplaçament, als 5 que vam anar amb cotxe, el club ens va regalar una bufanda a cada u, que més per celebrar l’única victòria fora de la temporada amb més d’ un gol de diferencia amb el rival.

Amb el mateix pla que Murcia, dos dies abans de jugar, organitzàvem el viatge cap Alcorcón, però ja sí tocava fer nit per allà. També vam aprofitar per anar a veure a la tieta, que viu allà, que a més a més, ens va fer el sopar, i ara sembla que té 4 nebots més. El partit, va ser el pitjor, fins aquell moment de la temporada, no s’havia viatjat a Soria, però això ja us ho explicaré a la 2a part. El sopar que va sobrar, va servir per dinar el dia següent a la parada de servei de La Muela.

L’últim desplaçament de la 1a volta, després d’assaborir la victòria i fer-nos més forts en la derrota, tocava desplaçament a Zaragoza. Que va ser d’empat. Pel desplaçament hi havia dos opcions, anar amb bus, o en cotxe i quedar-se per allà el cap de setmana, ja podeu imaginar quina va ser l’elegida. A l’hora de dinar, servidor es va donar compte que l’entrada comprada pel mati es va quedar a l’hotel, i es tenia que tornar a per ella, si volia veure el partit. De camí sol hi havia 30min caminant i dos casinos.

Mallorca – Girona – UCAM – Alcorcon – Zaragoza, els 5 primers ontours de la 1a experiència a 2a divisió. Cada u té el seu tresor, la seva anècdota, demà tindreu la segona volta.