Amb els problemes extra esportius, on ja son gairebé 4 mesos sense cobrar, el que porten els treballadors del CF Reus. Durant una estona del diumenge, es deixa a banda, i es centra en fer la feina ben feta, jugar a futbol i intentar guanyar, que a l'Alcoyano li han caigut 3 en la matinal.

La primera part, res de l'altre món, algun xut per allà, altre per allí, els visitants, semblava que volien sorprendre a Badia, però sense gaire sort, fins que al 40' ha arribat Dinis, controlant la pilota des de el seu camp, i des de la frontal de l'àrea, gràcies al rebot d'un defensa, ha sorprès a Marc i ha fet el primer.

En els primers minuts de la represa, Edgar ha tingut el 2-0, però encarà no sabem com la pilota no ha acabat entrant,  però quan passava l'hora de partit, Fran Carbia, davant del porter, com si fos Moya, el del Atlético, ha enviat la pilota dins per ampliar distancies.

Entrava Colorado, que avui començava a la banqueta, a punt d'arribar a  l'afegit, s'ha trobat amb el porter, s'ha pensat per on marcar, i per l'escaire ha fet el 3er gol i definitiu.

Ara toca carregar piles, que dissabte que ve, toca anar a Villarreal. Si es vol estar primer, no queda un altre que guanyar!