Començava la 2a volta del campionat, ho feia amb un derbi, i en aquest cas, els reusencs han sortit vencedors. L'àrbitre s'ha complicat la feina i després d'expulsar a Natxo i Bernardo, en el descompte, ha expulsat a Ricardo Vaz. Dels 5' afegits, s'ha arribat gairebé als deu d'afegit.

El partit començava de la millor manera, al 5' Haro obria el marcador, però el Reus ha anat cap enredera, i vint minuts més tard, Ignacio establia l'empat i abans del descans un altre cop Haro, tornava a ficar al Reus per davant.

En la represa, Colorado ha ampliat la distancia amb el 3-1, però abans del 70'  Cristian retallava distancies. L'àrbitre anava perdent els estreps, sobretot en contra del Reus, amb les targetes i que l'afició local cridava en contra d'ell i els quatre de la Pobla, reien de l'arbitratge.

Quan han expulsat a Natxo, una part de la grada, ha començat a cortejar a l'entrenador roig-i-negre.

La setmana que ve, el Reus es desplaçarà a Sant Adrià per jugar contra l'Espanyol B.