Gener:  Fora de l'objectiu, però a prop d'ell, el Reus veia com durant 4 partits no veia porteria, es ficava remei, però la victòria va tardar en arribar després de ser líders a finals de Novembre, el conjunt roig-i-negre va estar 7 partits sense guanyar.

Febrer:  Em quedaré amb els dos partits de casa, cada un, amb el seu motiu. Recordo el partit del Mallorca B, en el descompte el davanter mallorquí, va tindre el 0-1, però Badia, el va evitar i en la mateixa jugada, i amb crits de 'Natxo dimissió' l'altre Edgar, va fer el gol de la victòria pel Reus, l'altre partit es contra l'Huracàn, a partir d'aquell partit, la mitjana d'espectadors a l'estadi va pujar.

Esportsdelcamp.cat
Març: Arribava el derbi, i la superioritat del líder, merescut, els reusencs no van poder amb ell. També es  va perdre contra l'Hospitalet, potser vam donar un pas enrere per poder agafar més velocitat, a l'últim tram de la temporada.

Abril: Quin mes d'abril, menys el viatge a ses illes, tot el demés victòries. Inclús, se li van fer 5 gols a l'Alcoyano, que encarà tenia alguna esperança d' estar en els 4 primers. A falta dels dos partits de Maig, Lleida i Olot, el Reus depenia d'ell mateix, per fer play-off, únic en l'historia.

Maig: 400 reusencs a Lleida, la victòria ens classificava als play-off, però no va ser així, al 87' Albístegui, fa que no depenem de nosaltres a la última jornada. Contra l'Olot, es fan els deures, i els resultats acompanyen. El Reus fa play-off i toca anar a Ferrol, 26h de bus, que vam fer per seguir-lo, però la derrota a A Malata, va perjudicar a la tornada i el Reus va acabar el somni al Maig.

Esportsdelcamp.cat
Juny: Després d'acabar el somni, sol s'esperava  conèixer als possibles rivals, que estarien al grup del Reus, van pujar, el Llevant B, Pobla de Mafumet i Llosetense. I tocava acomiadar-se del Nàstic, ja que va pujar per la via ràpida, però no va poder guanyar al Oviedo en el campió de Segona B.

Juliol:  Entre Juliol, Agost i Setembre, van arribar les noves incorporacions; Alberto Benito (Sporting B), Angel Martinez (Espanyol B), David Haro (Hospitalet), Aitor Embela (Malagà), Fernando 'Pileño' (Hercules), Rafa (Alavés).

Agost:  Torna a començar la lliga, amb derbi, però aquest cas contra la Pobla de Mafumet, i ens seguim abonant a no guanyar derbis, però el primer partit a casa, contra l'Espanyol B, a part de guanyar, es va remuntar acabant el partit 3-1, Rico va fallar un penal i tots els gols van arribar a la 2a part.

Esportsdelcamp.cat
Setembre: Es confirma, que l'últim supervivent d'aquell Reus a Níjar, ja no continuarà a l'equip, Natxo no compta amb Masque per aquesta temporada, es passa la primera i la segona eliminatòria de copa del Rei, exceptuant l'empat al camp de l'Hospi, va haver un ple de victòries.

Octubre: És perd de forma contundent a Alcoy, amb un 3-0, es va fer doblet contra el Lleida, primer es va guanyar a la copa i classificar-se pels 16/1 de final i rebent al mes de desembre al Atletico de Madrid i en la mateixa setmana, al Camp d'Esports, el Reus guanya 0-3.

Novembre: No va haver la mateixa intensitat de joc, els resultats més ajustats, però no es va perdre que és l'important, Badalona i Balears, van ser els únics en treure un punt contra el líder momentani. 


Esportsdelcamp.cat
Desembre: El mes més esperat, Reus es vestia de gala per rebre al Atleti incús el Reus durant 5minuts va estar per davant de l' eliminatòria i durant els 180' els reusencs van plantar cara i poder complicar els 1/16 de final a l'equip de Simeone. Desplaçament massiu a Madrid on ens van ficar més vigilància que als aficionats del Galatasaray, i l'any s'acaba líder, a 1p. del segon i a 11p. del 5è i amb una sola derrota aquesta temporada. La noticia més trista per acabar l'any es la de Jaume Delgado, que per problemes al cor, li obliguen a penjar les botes.


No podem acomiadar-nos de l'any 2015, sense transmetre una abraçada ben forta als aficionats d' Huracan Valencia i jugadors, que ahir dia 30 la federació, el va excloure de la competició per no pagar als àrbitres en 4 partits de la mateixa temporada. Tot això es fruit a una dolenta gestió d'una directiva invisible que encarà ningú coneix. Ha estat una història de 4 anys, que va començar un dia a Manisses, i acaba a Torrent. Ara sí, s'acaba Huracan, que mai a fallat a la cita del play-off.