De moment aquesta temporada, no s'ha perdut cap partit, ni en lliga, ni en les dos  copes (Catalunya i la del Rei) on el Reus segueix viu. De ben segur, la derrota acabarà arribant, però de moment toca gaudir del moment.

A la classificació, sol esta superat pel Cornella i Villarreal B, que ho han guanyat tot, com el Reus, l'any que va tornar a la divisió de bronze. Fent un 12 de 12.

Avui al Municipal, ens visitava l'Olot, el cuer de la lliga, compartit puntuació amb el Llosetense i Barça B. El Reus ha estat superior, i així s'ha reflexat en el marcador.

Esportsdelcamp.cat

 
La 1a part, Edgar Hernandez, amb el cap, ha obert el marcador i en el 43', els olotins, han tingut la possibilitat d'igualar el marcador, amb un penal executat per Hector, que ha anat a la base del pal. En la represa, l'Olot ha sortit més ben plantat, ha tingut alguna ocasió per empatar, però a l'estratègia, Moyano, ha augmentat la distancia al marcador, el Reus ja jugava amb un menys per expulsió de Carbia que a més ha tingut que ser atès pels metges del Reus.

El porter Wilfred, es començava a encarar amb els aficionats que es trobaven darrere seu, i al 83' Ricardo Vaz amb el cap ha fet el definitiu 3-0, que fa que el Reus tingui 8p al seu caseller i  es trobi en 3a posició.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 1000 espectadors, on uns 20 eren d'Olot.

Gols:
1-0 min. 33 Edgar
2-0 min. 78 Moyano
3-0 min. 83 Ricardo Vaz