Trobava a faltar el final de temporada i esperar al dilluns per saber quin es el rival del Reus en les eliminatòries del play-off d’ascens, però varia una cosa, que avui no es per pujar a 2a B, sinò per pujar al futbol professional, la 2a Divisió A. 

El sorteig que s’ha celebrat a Las Rozas aquesta tarda, quan ha sortit el bombo dels 3ers classificat, on estava el Reus, i aquest juguen amb un d’ells, quan ja es sabia la eliminatòria Guadalajara - Almeria B. El destí ens enviava a Ferrol, però faltava saber si s’anava aquesta setmana o la següent. Finalment, el dissabte a les 16:30h, el Reus jugarà A Malata, en el seu primer partit de play-off a 2a A en  la seva història.


El rival, aquesta temporada ha sumat 69 punts, ha guanyat 20 partits, ha empatat  i ha perdut 9, ha marcat 65 gols i ha encaixat 41 gols. De la plantilla podem conèixer a Joselu, que va jugar al Reus la temporada 2009 i es el màxim golejador de l’equip amb 15 dianes. I desprès està el porter Ian Mackay, que va jugar contra el Reus, quan defensava la porteria de l’Atlètic Balears. Del Reus, Jesús Olmo, ara a les files del Reus, en   la temporada 2007 jugava amb la samarreta del Racing.

Al següent vídeo, podeu veure el resum del Reus 2-0 At. Balears, Mackay com a porter balearico. Els gols van ser de Sangrà i de Marqués.



Pel partit de dissabte a Ferrol, els gallegs tindràn les baixes de Forte, Cruz i Nano. Pablo Rey i Dalmau, seran dubte fins l’últim moment. Tot i les baixes, no serà fàcil.

Per cert, després de que el Barça guanyes la lliga, que bé que queda la bandera del Reus penjada a la Prim!