Avui feia goig l'entrada al Municipal, era un partit d'alt risc, i com tots els equips sempre hi ha algú que ha de donar la nota. Abans de començar l'encontre, un membre d'Orgull Grana, ha tirat una bengala a on estaven els seguidors roig-i-negres.

Tot estava servit, els del Nàstic feien recordar que son la capital de la província mentre els ganxets, recordaven l'èxit del Llagostera al play-off contra el Nàstic. També s'ha vist alguna samarreta de l'equip gironí.

La 1a part, el Reus s'ha volgut tancar i no ha fet un joc gaire vistós. El Nàstic ho ha aprofitat i Jean Luc, ha fet el 1er abans d'acabar els primers 45'. En canvi a la represa, Rayco ha ampliat distancies al marcador al 2-0. I el Reus ha començat a llançar-se a l'atac, hem tornat a veure aquell Reus ambiciós que estàvem acostumats en els partits anteriors. Però ha sigut impossible batre a Reina.

El Nàstic de Tarragona, s'ha emportat merescudament la victòria per 0-2, i el Reus, ja suma dos derrotes consecutives i la setmana que ve toca visitar Sant Andreu.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 4000 espectadors, del qual uns 500 eren de Tarragona.


Gols:
0-1 min. 40 Jean Luc
0-2 min. 50 Rayco