Al futbol, un gol d'avantatge mai es pot defensar, s'ha d'intentar fer un segon gol, ja que en qualsevol acció et poden empatar l'encontre, o que en una arribada de l'equip rival a l'àrea és tingui que fer penal... Aquesta setmana, l'Eldense, ha tingut la polèmica de Fran Yeste, ja que fa 'd'entrenador' no és seu a la banqueta, però des de la grada dirigeix el partit, com he pogut comprobar.

L'equip alacantí intentava arribar a la porta de Edgar, però, el porter roig-i-negre, molt atent a les intervencions del rival. El Reus començava agafar el ritme fins que Sellarès fiques en safata la pilota a Masque per a que fes el 1-0. Al final del primer temps, Vitor no ha pogut continuar ja que s'ha lesionat.

Abans de començar el segon període, Natxo ha canviat a Vitor per Colorado, dos minuts més tard Sellarés rebia una topada del rival i tampoc ha pogut continuar. Més tard és lesionaria Masqué i el Reus s'ha vist obligat a fer el 3er canvi, tots tres per lesió. L'Eldense ha avist amb un xut potent de Cañades que ha tocat al travesser, i quan faltaven 3' per arribar al 90, Moyano ha comés un penal i l'àrbitre no ha dubtat en xiular el penal i expulsar al jugador. Guardiola llençava el penal i no ha fallat davant de Edgar.

El partit s'ha disputat al Municipal de Reus, davant d'uns 850 espectadors.

Gols:
 1-0 min. 34 Masque
2-0 min. 88 Guardiola (p.)