Acabem amb alegria la temporada, una victòria davant de l'afició, sempre es bo, ara fins la temporada que ve, on s'esperen nous canvis. De la temporada sobretot em quedo amb les 11 jornades sense perdre de l'equip.

La 1a part ha estat molt bona per part del Reus, es qui ha tingut les ocasions i al 15' una rematada de Fran Carbia, Alic per part del Villarreal B, la ha tocat i a fet el 1er gol, poc després el mateix Carbia, s'ha quedat sol davant de Aitor, l'ha regatejat i ha fet el 2on gol, el jove jugador els pocs minuts que ha tingut, ha demostrat que pot seguir. El filial groguet a tingut una doble ocasió, primer Juanto, però Angel ha rebutjat la pilota i després Aleix ha tirat al peu d'un defensor.

Al descans han sortit els campions de les escoles de futbol base de Reus, que son uns quants, a la represa, Carbia ho ha tornat a intentar però a sortit a la dreta del porter. Després Camara ha retallat distancies pel Villarreal, però el partit amb el resultat de 2-1 finalitzava.

També s'ha de felicitar a la Reddis, que després de vèncer al Gandesa per 2-1, han quedat campions de 2a Catalana i l'any que ve estaran a 1a Catalana.

Al Municipal de Reus, s'ha apropat uns 1000 espectadors.