Partit estrany que ha vist el Reus avui... Un penal que et xiulen en contra, que no saps d'on ve i després de que l'Olímpic marqués ha hagut un penal més clar a favor del Reus, però l'àrbitre no l'ha volgut veure, més tard, Nando l'autor del gol li han fet un penal, però en aquest cas l'àrbitre no ha volgut xiular, s'hagués emportat "la palma". Asier i Tobias, que han jugat els últims partits, els dos han vist targeta vermella, això ha fet perjudicar més al Reus.

Podem entendre com és va sentir l'Olímpic la setmana passada quan el van perjudicar contra el Nàstic. L'afició local ha comentat sobretot els dos penals (el xiulat i el que no li han xiulat al Reus) donant la raó al Reus. 

La primera part, el Reus ha tingut varies ocasions per marcar, però no ha pogut ser. Els locals s'han vist beneficiats pel penal on Tobias ha vist la groga i Nando no ha desaprofitat l'ocasió. Això sí el Reus no baixava el braços. Veia com no li xiulaven un penal clar a Colorado, Asier ha vist la groga per protestar. Als últims compassos de la 1a part, un penal clar a Nando, on s'ha fet un esquinç, l'àrbitre no s'ha ficat el xiulet a la boca per a senyalar la pena màxima.

A la reanudació Asier als primers 5' li ha donat un cop de colze a un jugador xativí i el jugador reusenc ha vist la segona groga i per tant ha estat expulsat. En aquesta segona part, el joc del Reus no ha sigut el que tots esperàvem, poques arribades a l'àrea de Francis.
Quan faltaven 10' Tobias ha fet una falta i ha vist la 2a groga i com Asier, doncs ha estat expulsat. El Reus amb dos menys, ha tingut una gran ocasió, una centrada d'Alex des de la banda, ha rematat  un defensor, el rebot anat a Agudo, aquest a rematat però Francis ha aturat la pilota. I amb el 1-0 s'ha acabat l'encontre.


Exceptuant aquestes circumstancies, i un cop haver arribat a casa, ja que aquestes línies s'han escrit en calent, un cop finalitzat l'encontre. L'àrbitre ha fet la seva feina, és molt complicat ser àrbitre però te'n adones que al final és un partit més, podia haver sigut un altre resultat, però el Reus m'ha agradat, ha fet la seva feina però fot que petits detalls decideixen un partit. Però el futbol és decideix per aquestes coses.



A La Murta han assistit uns 800 espectadors amb una 40a  d'aficionats reusencs

Gols:

1-0 min. 28 Nando    (p.)