Quan perds, tens ganes de tornar a jugar i d'aquesta manera intentar retrobar-te amb la victòria, després de l'ensopegada a ses illes, la millor medicina ha sigut guanyar i també gran premi per Asier, que ja esta recuperat i ha fet el seu 1er gol de la temporada.

Eren els primers minuts de partit, i Masqué rebia una topada, que ha demanat les assistències, semblava com el partit contra el Llagostera, que als primers minuts es va lesionar, per sort a pogut continuar el partit. Al quart d'hora l'àrbitre es començava a ficar la mà a la butxaca per ensenyar la 1a targeta del partit, de les 11 que ensenyaria en total.

Gairebé al descans, un córner executat per Colorado, Asier rematava de cap i feia l'únic gol del partit i amb el gol del Lehndakari s'arribava al descans.

A la segona part, el Reus, ha estat més actiu i ha tingut ocasions per poder fer el segon, primer Sobregrau enviava la pilota al travesser, tornava a rematar el mateix, ha marcat, però abans li ha fet una falta al porter i el gol no ha pujat al marcador, després l'ha tornat a tindre el Reus, una triple ocasió, però Unai ha evitat el gol, i l'últim xut el feia Asier, però la pilota se'n anava al lateral del pal. L'Ontinyent també ha pogut marcar, però el xut de Borja s'ha anat al pal.

Finalment, el partit ha acabat amb el 1-0, com ha acabat la 1a part. La setmana que ve el Reus jugarà a Xativa i pots viatjar per 15€ amb la penya Caixa o Faixa.