Primer desplaçament de la temporada, el Reus guanyava 0-2, i un penal al 47' el parava Angel, però el sr. Uson el feia repetir i Imaz retallava distancies i al final perdia al Reus 3-2 al Camp d'Esports. Primer partit de l'any a casa, mateix rival, però diferent resultat 1-0. Minuts finals amb 1-1, penal pel Lleida, atura Angel i al rebot, Imaz fa el 2-1 i poc després acaba el partit. Una història molt semblant i que fa el mateix mal, una derrota.

Una primera part per emmarcar, el Reus ha dominat el partit des del principi, Torres ha tingut el dia i ha evitat el gol reusenc en varies ocasions, la més clara per part del Lleida, ha vingut dels peus de Miramón, però Angel ha pogut desviar la pilota amb el peu. El Reus ho seguia intentant, una falta a prop de la rodona del mig del camp, Colorado provava el xut directe i Torres ha fet una gran intervenció.

A la segona part, el Reus ha seguit pressionant i al 57' Colorado enviava la pilota al travesser i al rebot, Alex enviava la pilota al fons de la xarxa, però tot canviava al 62' quan el golejador Alex era expulsat per doble groga, ha perjudicat bastant al Reus. Al 78' Didac, des de la frontal feia l'empat i al temps afegit, al 92' l'àrbitre assenyalava un penal pel Lleida, el llançador seria Imaz, que a la primera acció fallava, però al rebot marcava el gol que donava la victòria als blaus.
S'han estrenat amb la samarreta roig-i-negre, Asier, que ja s'ha recuperat de la seva operació i Medina que ha sigut fixat aquesta setmana.