Va haver una mica d’enrenou a la Liga Adelante, on el Guadalajara baixa de categoria, per les irregularitats del procés d’ampliació de capital, així doncs dels últims 3 que van baixar (Huesca, Murcia i Racing) tenien una opció de salvar-se, sol ho faria un, els aragonesos depenien d’ells mateixos, però va ser el Murcia el que es va acabar salvant. D’aquesta manera, baixen de categoria, Xerez, Racing, Huesca i Guadalajara.

I el Girona esta a un partit d’anada i tornada, contra l’Almeria, per pujar a l’elit, va eliminar a l’Alcorcón, a Santo Domingo va empatar 1-1 i a Montilivi  va guanyar per 3-1. Mentre l’Almeria on hi juga Chumbi, va eliminar a l’Almeria per un global de 2-3.

Ja es van conèixer els dos equips que pujaven al futbol professional, Alavés i Tenerife, es van enfrontar entre ells per a veure qui era el campió de la 2 Divisió B, finalment en un global de 2-3 se’l va emportar l’equip vitorià, que es entrenat per l’ex entrenador del Reus, Natxo Gonzalez.

D’equips catalans sol queda l’Hospi que  va eliminar al Caudal, perdent a Mieres amb un gran gol de Prosi, però a la tornada a Hospitalet, va vèncer per 2-0, l’altre implicat era el Lleida, que on després d’empatar a 1 al Camp d’Esports, també ho va fer pel mateix resultat al Nuevo Estadio de la Victoria, així doncs va haver penals on es van imposar els andalusos per 4-3.

Els altres dos partits de la 2a ronda, era Eibar – Oviedo, on els bascos van sorprendre al Tartiere guanyant 1-2 i a Ipurua, va guanyar per 1-0, l’altre partit va ser Huracàn  - Athletic Bilbao B, on els bascos van guanyar a Sestao per 2-1, però a la tornada va ser l’Huracàn que també guanyaria pel mateix resultat. Als penals, van guanyar els valencians 4-2.

Al play-out, el Constancia va caure eliminat pel Zamora i d’aquesta manera, els balears baixen de categoria. En cas de que algun equip desapareixes o baixés de forma administrativa, pujarien matemàticament de nou.

Per acabar a 3a Divisió, sol queda l’únic representant català, l’Olot, que va empatar a Mairena de Alcor. Durant la setmana de la tornada, l’equip olotí, va destituir a l’entrenador Julio Bañuelos, per Terma que sol estarà fins que acabi el play-off. A la tornada, els catalans van golejar per 4-1 al Mairena i d’aquesta manera, tindran el premi de jugar dos partits més i en joc un ascens de categoria.

De moment la 2a B pel proper curs, en cas de que no hagués cap descens administratiu ni desaparicions.


Play-off per pujar a la Liga Adelante:

Eibar – Hospi
Huracàn – Jaén

Play-off per pujar a 2a Divisió B:
 
Deportivo B – El Palo
Alzira – Tropezón
Granada B – Extremadura
Arandina – Olot
Compostela – Cieza
Conquense – Poblense
Cultural Leonesa – Universidad Oviedo
Celta B – Arenas Club