Cornica del play-off a 2ªA, permanència i play-off a 2ªB

Promoció campions a la Liga Adelante:

Cadiz 1–8 Real Madrid Castilla [resultat total]
At. Baleares 1–3 Mirandés [resultat tot
al]

1ª Ronda play-off:

Amorebieta 2–3 Linense [resultat total]
Real Jaén 2–3 Ponferradina [resultat total]
Lugo 1–0 Eibar [resultat total]
Albacete 2–1 Orihuela [resultat total]
Badalona 2–4 Tenerife [resultat total]
Huracan 0–0 Lucena 2-4penals [resultat total]

Play-out permanència a 2ªB:

Zaragoza B 4–0 Conquense [resultat total]
Palencia 3–2 Lorca [resultat total]

Play-off catalans a 2ªB

Campió:

Sanluqueño 0–2 Prat [resultat total]

1ª Ronda:

Pontevedra 0–3 Espanyol B [resultat total]
Pobla Mafumet 3–2 Laredo [resultat total]
Manlleu 4–3 Las Palmas [resultat total]

2ªB:

Athletic Balears, a la anada van perdre per 1-0 amb gol de Mujika, a l’Estadi Balear, ho han intentat però sense sort, han cregut amb el gol de Bryan Angulo, però entrant al 80’ un gol de Pablo Infante de penal i David Sanchez en pròpia porta, el deixen en la repesca.

Orihuela, ha tornat a caure en la 1ª eliminatòria, aquest cop ha sigut contra l’Albacete, a la tronada els manxecs els hi valia un gol i se’l va fer Fleki en pròpia porta, també l’àrbitre es va estalviar xiular un penal que haguessin anat a la prorroga.

Huracàn, ni el Lucena ni el Huracan han marcat en la 1a eliminatòria, i encara no saben el que es marcar en joc en un play-off d’ascens a 2ªA i als penals certificaria l’ascens del Lucena.

Badalona, va dominar a casa, va aconseguir el gol, però ja en el descompte va arribar el gol del Tenerife per certificar l’empat, a la tornada seria al revés, el principal dominador serien els canaris i en un moment el Badalona es va ficar en el partit amb el 2-1, però Chechu va fer el 3-1 i allí s’acaba l’historia del Badalona en aquest play-off.

Per la permanència:

Zaragoza B – Conquense, Després de guanyar 1-0 a la Romadera, a la tornada va sentenciar amb un 0-3 i tornaran a jugar a 2ªB els manys, mentre el Conquense tornarà després de 5 temporades a 2ªB tornarà a 3ª
Palencia – Lorca, primer guanyaria l’equip de Calderé per 2-0 una avantatge, i en la tornada, el Palencia estria perdent gairebé bona part de partit pe
r 1-0 però al descompte ha arribat el gol de la tranquil·litat aquest cop l’empat a 1, i on el Lorca baixarà a 3ª

Ascens a 2ªB:

Prat, segon play-off, primer ascens a 2ªB tota la sort al conjunt potablava, per la temporada que ve, necessitaven un gol per passar i ha arribat ben d’hora, al 1’ Sierra des de una falta, han patit molt, però Toni Teixeira i un pal, han salvat als pratencs, arribant al descompte altre cop Sierra faria la sentencia.

Espanyol B, en el Pasarón es va empatar a 0, però a Sant Adrià serià una altre truita, els pericos han guanyat per 3-0, això sí, en el descans ja ho han deixat gairebé sentenciat, amb el 2-0, gols de Cristian i Bakary.

Manlleu, superior al conjunt canari, a casa van empatar a 2, en les dues ocasions, va empatar Las Palmas B, i en terres canàries, superior i quan menys s’esperava els de Gran Canaria, s’han avançat en el marcador i en la 2ªPart els Manllauencs, han remuntat i han aconseguit el passi a semifinals.

La Pobla, va guanyar en la anada per 2-1, però el segon va arribar ja entrant al descompte, a la tornada van empatar a 1, però els càntabres, després de l’empat van començar a tirar-li petards i agressions a l’àrbitre i al porter Sergio, el gol va ser al 97’ ja que en mig de la 2ª part va haver-hi una tangana, la Pobla estarà en el sorteig però pel descens del Nàstic no podrà pujar a 2ªB

Fotos: Pàgina Huracan, Sergi Vargas