El Reus a jugat avui al camp del Santboia on ha perdut per un 1-0 el gol l'ha marcat isaac en temps afegit al minut 92 el GOL ha sgut un llençament directe de falta on el porter Moragon no ha pogut fer res per agafar la pilota. Pero ha marescut la victoria el Reus cosa que ha provocat molt de perill a la porteria del Santboi.
De la ciutat de Reus s'han desplaçat més o menys unes 40 persones amb el bus de la Penya Caixa o Faixa i els que han anat amb cotxes particulars i ara toca seguir en davant i ara aquest dimecres a les 20:30 al Municipal de Reus toca un rival dificil que es l'Hospitalet que va 4rt radere del Reus que va 3er i la Rapitenca contra el castelldefels a empatat a 0 gols i aixo provoca que el Santboia es coloqui lider a la taula.

1-0 min90+2: Isaac

La pobla de Mafumet a sumat els seus primers 3punts de la tomporada i ha sugut devant l'Europa i els gols s'han parat de fer al minut 30 de la 1ªpart i que al final han quedat 3-0.