Una categoria feta per patir, equips que fiquen l'autobús, toca cansar-los i tindre paciència... tocar la pilota i que s'acabin cansant. Així ha vingut el Balears, però poc abans de que Granados treies el cartellet amb l'afegit, Colorado a l'estratègia a donat el gol que valia 3 punts.  


La primera part ha estat dominada pel Reus, Marin ha tret de polleguera a Fullana i Damian. Les millors ocasions, una passada de Marin, que toca el porter balearico, i el remat de Xisco, toca a la base del pal. Després de varies arribades, amb poc perill, s'arribava al 40' quan Riki passava la pilota a Jorge i aquest la centrava a Sellarès que es trobava a prop de l'àrea petita, rematava a porta, però Victor refusava a córner. Hagués  sigut el premi al treball fet durant els 45'.

A la segona part, el Balears, ha ficat una marxa més, però no acabava de ficar-li pressió a la porta de Badia. El Reus ha seguit com al primer temps, mirant a la porteria de Victor, i quan faltaven 2' per arribar als 90' reglamentaris, una falta, al lateral, ha estat executada per Xisco, i Colorado abans que la pilota botés, la introduïa dins i fer el 1-0.

El partit s'ha disputat al Municipal de Reus, i han assistit uns 1500 espectadors. 

Gols: 1-0 min. 89 Colorado